Sommarlovsinformation

Sommarens första hela sommarlovsvecka stundar och vi ser fram emot härliga dagar tillsammans här på Hägerstenshamnens skola.

Nedan finner ni information som vi anser är viktig för att vi ska kunna erbjuda en bra verksamhet samt ge er information om hur ni bland annat når oss under sommarveckorna och vilka nummer ni når oss på.

Nedan finner ni vilka lokaler vi kommer bedriva vår verksamhet i samt vilka telefonnummer ni når oss på.

Observera att både öppning och stängning sker i S-huset vecka 27.

Snäckan
Telefonnummer: 076 123 99 62

Havsörnen
Telefonnummer: 076 123 99 82

Fyren
Telefonnummer: 076 123 99 58

Kompassen
Telefonnummer: 08-508 398 97

Övrig information

Sommarfritids har öppet mellan 06.30-17.30
När ni kommer på morgonen vill vi att ni meddelar personal att ni är på plats samt ”kryssa” in er på närvarolistan
När ni går hem önskar vi att ni meddelar personal att ni går hem samt ”kryssar” ut er på närvarolistan
Om ni har anmält behov av omsorg men av någon anledning får ändrade planer vill vi att ni meddelar oss detta senast klockan 10.00 på morgonen samma dag.
Vi vill även att alla elever är på fritids senast klockan 10.00 då vi har samling och genomgång utav dagen. Efter klockan 10.00 finns det risk att vi lämnat skolans område och att våra lokaler är låsta.
Om någon annan än vårdnadshavare ska hämta ert barn måste personal vara informerad om detta i förväg av vårdnadshavare.
För att ert barn ska kunna delta i våra olika aktiviteter som vi kommer att erbjuda under sommaren önskar vi att alla elever har med sig följande:

• Ryggsäck
  • Regnkläder samt stövlar