Skolfakta

Antal: 14

• Modersmålundervisning

Nedan hittar du blanketter för ansökan och avansökan för modersmålsundervisning här på Hägerstenhamnens skola.

• Om skolan

Vår skola står för kunskap, trygghet och arbetsglädje. En plats där elever och vuxna känner ansvar och visar respekt för varandra.

Vi finns på två adresser:

Förskoleklasser och årskurs 1-2

Jakobdalsvägen 17
    126 53 Hägersten

Årskurs 3-6

Selmedalsringen 5
    129 36 Hägersten

• Start

Hägerstenshamnens skola är en låg- och mellanstadieskola med ca 550 elever. Skolan ligger i ett naturskönt område vid Mälaren i Axelsberg.

Vår verksamhet är förlagd till två adresser:

• Kost och veckans matsedel

Gillar du skolmaten? Gillar ditt barn skolmaten? Skolmåltiden, den stund ditt barn är i skolrestaurangen, ska vara till glädje och nytta för både kropp och knopp. Med en väl sammansatt och god skollunch räcker orken till lek och inlärning längre.

• Tack för dina synpunkter

Tack för dina synpunkter. Det har blivit ett ärende hos oss och ska användas för att utveckla verksamheten.

Vi återkommer med svar om åtgärder inom kort.

Vänligen, rektor

• Trivselregler

Dessa regler utgår från Hägerstenshamnens skolas värdegrund och är till för att vi alla ska må bra och känna oss trygga på skolan

• Ön - åk 4-6

Vi som ingår i arbetslag "Ön" och ansvarar för att era barn ska ha det så bra som möjligt hos oss är:

4 A

Lärare: Markus David

4 B

• Arbetslag Kompassen

Vi som ingår i arbetslag "Kompassen" och ansvarar för att era barn ska ha det så bra som möjligt hos oss är:

1A

Lärare: Britt-Marie Mild

1B

• Värdegrund

Hägerstenhamnens skola utgår ifrån kärnvärdena DAG, vilket står för Delaktighet, Laganda och Glädje. Dessa arbetar vi dagligen med införliva i alla aktiviteter vi gör.