Antal: 8

• Skolskjuts och resor

Avståndet till skolan ska inte vara ett problem för eleverna. Därför finns hjälpmedel inom Stockholmstad för att hjälpa ditt barn till och från skolan.

• Elevförsäkring

Skulle olyckan vara framme måste du som vårdnadshavare ha möjligheten till försäkring. Denna elevförsäkring gäller för alla barn och elever inom någon av Stockholm Stads verksamhet.

• Elevförsäkring

Barn som går i kommunal eller fristående skola i Stockholms stad är olycksfallsförsäkrade genom försäkringsbolaget S:t Erik Försäkrings AB.

• Om coronaviruset

Stockholms stad får frågor från föräldrar och vårdnadshavare om hur man ska tänka kring att lämna sitt barn i förskolan och skolan med anledning av det nya coronaviruset.

• Frånvaroanmälan

All frånvaro skall anmälas innan kl. 08.00 varje dag du är frånvarande. Du kan anmäla din frånvaro på två sätt:

• Varför välja vår skola

Detta textstycke är en ingress. För att formatera till ingress, markera och välj blockstil: "Ingress". Ingressen formateras då enligt förutbestämt manér.