Bibliotek

Skolans bibliotek har ett centralt syfte då den står både utlärning, läsförmåga och underhållning.

I skolan finns ett bibliotek där barnen får låna skönlitteratur och faktaböcker. Från årskurs 1 får alla ett eget lånekort och lär sig att både låna och återlämna böckerna själva.

Både barn och pedagoger har möjlighet att komma med önskemål om inköp av ny litteratur.

Varje torsdag hålls en elevdriven bokklubb som hjälper till med ordning i biblioteket, håller litteratur-inspirerade aktiviteter och kommer med bokförslag till resten av skolan.

Bibliotikarie på skolan är Jakob Hasselgren som även är ITKP. Han hittar du oftast bakom sitt skrivbord i biblioteket om han inte är ute på språng. Om du har några funderingar angående skolbiblioteket går han att nå på: 076- 123 99 61

Ingress: