Antal: 8

• Elevhälsan

Elevhälsoteamet träffas var fjortonde dag, där olika elevärenden diskuteras.

I elevhälsoteamet på Hägerstenshamnens skola ingår:

• Excel

En relevant beskrivning av dokumentet. Detta hjälper till att sökoptimera webbplatsen.

Excel (23 kB, xls)
  • Powerpoint

Powerpoint (100 kB, ppt)
  • Frånvaroanmälan

All frånvaro skall anmälas innan kl. 08.00 varje dag du är frånvarande. Du kan anmäla din frånvaro på två sätt:

• Elever/Vårdnadshavare

Här hittar du som förälder/vårdnadshavare eller elev information angående verksamheten på skolan.

Här hittar ni bland annat blanketter, information om elevråd och elevhälsoarbetet.

• Varför välja vår skola

Detta textstycke är en ingress. För att formatera till ingress, markera och välj blockstil: "Ingress". Ingressen formateras då enligt förutbestämt manér.